Западна Иднустриална зона
Свищов,
България
24.7532532
42.1531445
UserLikes
Име: Мебелна фабрика ФАВО
Адрес: Свищов, Западна Иднустриална зона
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.favo-interior.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дървообработване
Дейност:

Производство на корпусна и мека мебел, офис обзавеждане , входни и интериорни врати.

Ключови думи: тапетни маси, дървени опаковки за вино, опаковки за вино, подаръчни дървени сандъчета, винарски принадлежности

Доставка и монтаж

Галерия


Мебелна фабрика ФАВО Мебелна фабрика ФАВО Мебелна фабрика ФАВО



За нас

Фирмата е създадена през 1990 година. В последните години ние се утвърдихме като голям и сигурен производител, партньор и доставчик. ФАВО АД е фирма специализирана в производството на корпусна и мека мебел, офис обзавеждане , входни и интериорни врати. ФАВО ИНТЕРИОР предлага не само мебели, а цялостни интериорни решения, както и всичко необходимо за обзавеждането на жилищни , обществени и административни сгради. Със своя дългогодишен опит и висококвалифициран персонал фирмата се наложи в своята област с високо качество на изпълнение, качествени материали и конкурентно ниски цени. Екипът на ФАВО ИНТЕРИОР се грижи за клиентите си, консултира ги и създава продукти, съобразени със специфичните им изисквания. ФАВО АД високо цени всички свои служители и поощрява приноса им в развитието на фирмата. Динамично развива търговската си дейност в цялата страна.

Мебелна фабрика ФАВО произвежда широка гама от мебели за дома, мебели за офиса, входни и интериорни врати, а последното ни предизвикателство са цялостните мебелни пакети обзавеждане. Доброто обзавеждане, дизайн и интериор в дома Ви са нашият най- пръв приоритет. Ние предлагаме на своите клиенти свежи идеи за проектиране на вътрешто обзавеждане и модерен интериорен дизайн. В хода на дългогодишния ни опит натрупахме голям асортимент от разработени модели мебели от ПДЧ и МДФ- разполагаме с изключително многообразие кухни, спални, двойни и единични легла, предлагаме различни модели обзавеждане за детска стая, трапезария , хол , антре, офис обзавеждане и много други видове мебели. Оставете грижата за изящния дизайн в дома си на нас- с мебели и обзавеждане , които предлагаме и ще направим интериора в дома Ви стилен и неповторим. Доверете ни се и се убедете сами в това!




 
Открийте ни в Google+