Производствена база (бившия стопански двор)
Долни Лозен,
България
23.3465479
42.7101989
UserLikes
Име: БУЛЛЕС ХОЛДИНГ / BULLES HOLDING
Адрес: Долни Лозен, Производствена база (бившия стопански двор)
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://bulles-holding.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дървообработване
Дейност:

Добив, разбичване, сушене, обработване и импрегниране на иглолистна дървесина

Ключови думи: иглолистна дървесина, дървесина, дървообработване, разбичване, сушене

За нас

През годините, в които трупахме опит и знания, БУЛЛЕС ХОЛДИНГ се утвърди като една от водещите фирми в България в областта на дърводобива и преработката на иглолистна дървесина. Разполагаме с два цеха за преработка на дървесина, всеки с капацитет по 1000-1500 м3 трупи на месец. Цеховете ни се намират в двата най-големи града на Република България – гр. София и гр. Пловдив.


Основна дейност на фирмата ни е добив, разбичване, сушене, обработване и импрегниране на иглолистна дървесина. Основна част от продукция ни е предназначена за износ, като за последните няколко години износът ни се равнява на около 70% от цялото ни производство. Произвеждаме всякакви елементи и материали от иглолистен дървен материал. Дължините, с които работим са по БДС – 2м, 3м, 4м, 5м. Може да произвеждаме всякакви дебелини и ширини по желание на нашите клиенти. В последните години фирмата ни е съсредоточила производството си в изработка на дървени къщи и слепени елементи от дърво /греди и ребра/.


От октомври 2016 г. в с. Брестовица ще заработи нов цех, оборудван по оперативна програма Иновации и конкурентноспособност 14-20, насочена към производството на паркет от различни дървесни видове, конструкции, слепени плотове от иглолистен материал /смърч, бор, бук и дъб/, рамки за врати и слепени греди.


Другите производства, които са добре развити, са производството на слепени греди и плотове, градински мебели, къщи от дърво и дървесен чипс.
 
Открийте ни в Google+